Mesec Inovativnosti (10. 9. 2019 – 9. 10. 2019)


Letošnji september in oktober bosta na Gospodarski zbornici Slovenije v znamenju inovacij, razvoja in povezovanja. V mesecu inovativnosti, ki se bo pričel in zaključil z inovacijskima trojčkoma, se bo zvrstilo šest dogodkov z vrhuncem na Dnevu inovativnosti 2019.
INOVACIJSKI TROJČEK: DESET KILOGRAMOV INOVACIJSKE KULTURE, PROSIM.

10. 9. 2019, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana


Dogodek o pomembnosti pravilnih odločitev za prihodnost, strateških usmeritev, razvoja in inovacij, inovacijske kulture ter sprejemanja pravih odločitev. Svoje izkušnje bodo delili Aleš Ugovšek (GZS), Mojca Markizeti (Iskraemeco) in Lojze Bertoncelj (CorpoHub).
POVEZUJ.INOVIRAJ.SPREMINJAJ - PRILOŽNOSTI ZA POVEZOVANJE KREATIVNIH INDUSTRIJ IN NAPREDNIH PROIZVODENJ

13. 9. 2019, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana


Dogodek s poudarkom na spodbujanju sodelovanja med predstavniki kreativnih industrij in podjetij naprednih proizvodenj ter prikazu priložnosti za povezovanje, ki izhajajo iz novih razvojnih izzivov, kot so digitalizacija, krožno gospodarstvo, novi materiali, idr.
KORPORACIJE IN STARTUPI. ENA PLUS ENA JE TRI. PREVERJENO!

17. 9. 2019, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana


Dogodek namenjen povezovanju korporacij in inovativnih start-up in scale-up podjetij z namenom ustvarjanja večjih poslovnih zgodb. Gost dogodka je Dan Toma, govornik o inovacijah in nagrajeni avtor knjige "The Corporate Startup".
DAN INOVATIVNOSTI 2019

25. 9. 2019, Kongresni center Brdo pri Kranju, Predoslje 39, Kranj


Največji slovenski dogodek na temo inovativnosti. V okviru celodnevnega dogajanja bodo podeljena nacionalna priznanja GZS za inovacije, pred tem pa bo potekala konferenca »Povezujemo inovativnost – Zakaj?« s poudarkom na povezovanju gospodarstva in institucij znanja, inovacijske delavnice, B2B in R2B srečanja ter motivacijski nagovori na temo trendov.
PRVI SLOVENSKI DAN PLAZME

30. 9. 2019, Center za plazmo & Oddelek za lesarstvo, Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani, Rožna dolina, Cesta VIII / 34, Ljubljana


Katere so značilne možnosti uporabe plazem? Katere koristi lahko nam prinese uporaba plazemskih tehnologij? V okviru Prvega slovenskega dneva plazme bo organizirana delavnica z uvodom o plazmah in s praktičnim vpogledom v možnosti njihove uporabe.
INOVACIJSKI TROJČEK: VITKO. AGILNO. ODPRTO

9. 10. 2019, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana


Dogodek s poudarkom na vitkem, agilnem in odprtem inoviranju s predstavitvijo praktičnih nasvetov in izkušenj predavateljev iz gospodarstva. Svoje izkušnje bodo delili Branka Viltužnik (Plastika Skaza), Miha Bobič (Danfoss Trata) in Miro Grofelnik (Steklarna Hrastnik).

O projektu in konzorciju KorpoStart

Povezujemo korporacije in inovativna start-up in scale-up podjetja z namenom ustvarjanja večjih poslovnih zgodb ob so-investiranju Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Dogodki so za udeležence brezplačni. Usposabljanje za upravičena podjetja (prejemniki finančnih produktov P2 2019, SK ali SI - SK) po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

KorpoStart - SPS logo.png

KorpoStart konzorcij:

ch_logo_jpg.jpg
saša_inkubator.jpg
KorpoStart  - MGRT logo.jpg
KorpoStart - logo EU sklad za regionalni

Medijska partnerja:

Startup Plus logo.jpg

KONTAKTI:

T: 041 764 563 (Lojze Bertoncelj)

T: 031 611 059 (Aleš Ugovšek)

T: 051 325 680 (Karla Sitar)

E: kontakt@korpostart.si

© 2020 KorpoStart