SINERGIJE oz. 1+1=3

Pri sodelovanju korporacija-startup gre običajno več kot le za finančno naložbo s strani korporacije. Gre za so-delovanje, ki je v korist tak korporaciji, kot startupu ter tudi trgu za katerega oba delata. Gre za združevanje komplementarnih virov in kompetenc. Niti največji nimajo vsega, še posebej na področju človeščij komepetenc in izkušenj.

Sodelovanje korporacije in startupe je kot “posvojitev”, ki nudi drugačen razvoj od siceršnjega, tak okorporaciji, kot startupu. Vsak se mora spremeniti.

 

Spodaj je nekaj preteklih primerov uspešnih so-delovanj.

O projektu in konzorciju KorpoStart

Povezujemo korporacije in inovativna start-up in scale-up podjetja z namenom ustvarjanja večjih poslovnih zgodb ob so-investiranju Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Dogodki so za udeležence brezplačni. Usposabljanje za upravičena podjetja (prejemniki finančnih produktov P2 2019, SK ali SI - SK) po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

KorpoStart - SPS logo.png

KorpoStart konzorcij:

ch_logo_jpg.jpg
saša_inkubator.jpg
KorpoStart  - MGRT logo.jpg
KorpoStart - logo EU sklad za regionalni

Medijska partnerja:

Startup Plus logo.jpg

KONTAKTI:

T: 041 764 563 (Lojze Bertoncelj)

T: 031 611 059 (Aleš Ugovšek)

T: 051 325 680 (Karla Sitar)

E: kontakt@korpostart.si

© 2020 KorpoStart